Șervețelele umede pentru copii, o alegere importantă

Pielea bebelușilor e foarte fragilă și necesită o atenție specială încă din momentul in care aceștia se nasc.

Zona scutecului e extrem de sensibilă, iar bebelușii se pot irita foarte ușor, drept pentru care trebuie să ținem cont de câteva caracteristici atunci când alegem produse de îngrijire a pielii pentru un nou născut.

Trebuie să ținem cont de următoarele aspecte:

  • Să fie testate dermatologic;
  • Să fie Hipoalergenice;
  • Să aibă un numar redus de conservanți;
  • Să nu contină parfum;
  • Să fie din bumbac. Bumbacul nu cauzează alergii, este moale, catifelat și rezistent;

În urmă cu 2 ani, am descoperit servețelele WaterWipes și am fost plăcut impresionată de povestea care a dus la crearea acestora . Acest brand a fost înființat în anul 2006 de un tătic pe nume Edward McCloskey  pentru că fetița lui suferise mai multe erupții cutanate pe întregul corp și a rămas dezamăgit atunci când a văzut că în toate produsele pentru bebeluși existau ingrediente chimice. Așa a dezvoltat o gamă proprie de șervețele, o soluție la dischetele de bumbac și apa, dar cu un plus de confort.

Edward McCloskey a declarat:

”Întotdeauna am fost de părere că nu trebuie să pui produse chimice pe pielea copilului dacă nu ești nevoit. Acesta a fost motivul care a stat la baza dezvoltării și lansării pe piață a servețelelor WaterWipes, cele mai pure șervețele pentru bebeluși din lume. Acestea sunt realizate 99,9% din apă și o picătură de extract de fructe. Pure și delicate precum dischetele de bumbac și apă dar la fel de comod că un șervețel pentru bebeluși.”

WaterWipes a fost lansat inițial prin intermediul farmaciilor, în Irlanda, în 2010, urmat de Marea Britanie în 2011 și SUA, în 2013. Există o cerere mare pentru produs în întreagă lume. WaterWipes este disponibil în prezent în: Irlanda, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Australia, Noua Zeelandă, Canada, Olanda, Portugalia, Coreea de Sud, Islanda, Hong Kong, Cipru, Emiratele Arabe Unite și Bulgaria.

Aceste șervețele umede au o tehnologie unică și patentată, cu umectare de 99,9% apă și restul un extract de fructe. Sunt alternativă perfectă pentru dischetele din bumbac umezite cu apă pentru că nu conțin alcool și nici ingrediente chimice. Sunt singurele șervețele pentru bebeluși aprobate de Allergy UK și totodată premiate de Național Eczemă Association of America.


În combinație cu un scutec de calitate, șervețelele umede WaterWipes sunt utile în procesul de schimbare al scutecului. Ele păstrează pielea curată pentru a reduce la minimum infecțiile și hidratează pielea după fiecare folosire. Pe lângă asta, sunt tare eficiente pentru că ajută la o curățare rapidă și delicată a bebelușului. În plus, pot fi folosite și la spălarea mâinilor noastre dacă nu putem ajunge la chiuvetă de fiecare dată când schimbăm scutecele.

Așadar, folosirea șervețelelor potrivite este primordială. Faceți alegerea corectă și folosiți cele mai pure șervețele din lume: WATERWIPES.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Social media