Emoție de toamnă surprinsă printr-un obiectiv – Little Sunshine Studio

Cred că toată lumea știe despre mine că ador să mi se facă poze în orice moment al zilei. Cu sau fără machiaj, în vacanță sau acasă, singură sau cu ai mei băieți, iarna sau vara, la nunți, botezuri și tăieri de moț. 


Personal, mi se pare important ca orice moment important să fie imortalizat, de aceea eu percep fotografia ca pe o evoluție. Înseamnă că tu, adultul de azi, ai posibilitatea să te reîntorci oricand în timp și să retrăiești momente. Acele momente atat de dragi.

Dacă facem un simplu exercițiu de imaginație fix acum și începi să te gândești la prima ta zi de grădiniță? Sau prima ta poză la mare? Sau poza de la botezul tău? Te cuprind emoțiile, așa-i? 


E adevărat că părinții noștri nu prea aveau aparatură pe vremea aceea, dar aproape toți au imortalizat momente cu adevărat importante din viețile noastre atunci când eram mici. 

Pozele sunt cele ce ne retrimit în copilărie, în locul în care am fost anul trecut în vacanță, sau la prima serbare a copiilor noștri. Ele vorbesc întotdeauna despre noi și despre ei, cei din jurul nostru. Ne ajută să ne exprimăm prin zâmbete și ne lasă să fim noi.

Timpul trece și trebuie valorificat, așa că am găsit cea mai bună metodă de a face asta: ședința de tip outdoor cu Nicoleta & Bogdan de la https://littlesunshine.ro/.

Ne-am bucurat tare la aceasta ședință foto în aer liber pentru că vremea a fost incredibil de bună, am prins și un apus fain, iar bebelușul a fost extrem de implicat pe tot parcursul timpului.


Nicoleta și Bogdan sunt doi profesioniști, atât în meseria de părinți, cât și în ceea ce privește jobul lor perfect în care se regăsește atâta dăruire, pasiune și implicare. Se simte că fac totul cu drag și știu cum să interacționeze atât cu cei mici, cât și cu cei mari. Sunt plini de imaginație și găsesc cele mai faine unghiuri în care să te pozeze. Nu mai zic de faptul că sunt tare atenți la detalii și foarte creativi.

Cei de la https://littlesunshine.ro/ îți pot oferi cele mai prețioase amintiri fie că vorbim de mămici ce urmează să dea nastere unei vieți, fie că e vorba de copilul ce tocmai a împlinit primul lui an de viață, dar organizează și ședinte de tip new – born într-un studio fain, cu decor specific.

Recomand cu mare drag https://littlesunshine.ro/. La ei pe site puteți găsi mai multe detalii legate de prețuri/servicii.

Să lăsăm amintirile vii pe hârtii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Social media