Economisește bani folosind platforma cashback

Ce inseamna CASHBACK?

Internetul a devenit o parte importantă din viața noastră, a oamenilor. Odată cu evoluția tehnologiei, a început să fie utilizat în tot mai multe instanțe ale vieții noastre cotidiene. Una dintre acestea este realizarea cumpărăturilor online, activitate care a început să fie din ce în ce mai populară și tare folosită având în vedere noul context actual în care ne aflăm cu toții. Nu o spun eu, ci o spun cifrele care au crescut cu 75% față de anul trecut. Așadar, dezvoltatorii Cashback România vor sa vina în ajutorul nostru oferindu-ne un sistem prin care fiecare achiziție ne returnează un procent din banii cheltuiți pe diferite produse ori servicii.

Cum să economisești folosind o platformă de cashback

Fiecare dintre noi a achiziționat deja cel puțîn odată on-line așa că poate te interesează cum faci să primești bani înapoi la achizițiile tale. Ideea platformei de cashback este simplă – instalezi o extensie de browser sau aplicație de mobil și faci cumpărături on-line așa cum faci în mod obișnuit când cumperi electrocasnice, haine, cărți, mobilier pentru casă, cadouri, chiar și piese auto și primești între 1% și 30% cashback. Astfel că anul acesta de Black Friday poți să pui și bani deoparte dacă găsești ceva de care ai cu adevărat nevoie.

Cum ar fi dacă magazinele te-ar plăti să cumperi de la ele din bugetul lor de marketing în loc să plătească pentru publicitate?

Este foarte simplu! Din toate metodele de economisire, cea mai la îndemână mi se pare folosirea unei platforme de cashback, unde primești bani înapoi la fiecare achiziție.Căutând ce opțiuni există pe piață să economisești astfel am căutat platformele de cashback disponibile în România și am realizat că platforma www.Cashclub.ro nu este doar o platformă de cashback, ci poate aduce o valoare mult mai mare utilizatorilor. Au câteva funcționalități în plus care fac diferența când vine vorba de economisire.

Peste 800 de magazine partenere din România și întreaga lume

În primul rând ai peste 800 de magazine partenere din RO și din afară (vezi secțiunea „Magazine”) pe platforma https://cashclub.ro/.

In plus, ai:

  • Comparator de prețuri integrat în platformă
  • Extensie de browser pentru Chrome: https://bit.ly/3m1Hdmg. Extensia va deveni propria ta asistență, care îți va aduce aminte că poți primi cashback de fiecare dată când vrei să cumperi ceva
  • Aplicație mobil IOS și ANDROID
  • Cel mai nou program de referral din România. Mai departe poți fi tu cel care își invită prietenii și câștigă 30 lei pentru fiecare cont activat (adică să aibă minim o comandă validă). Intră în „Contul meu” și preia linkul tău personalizat dând click pe „Invită-ți prietenii” și ai 30 de lei pentru fiecare prieten care își va crea cont de pe linkul tău și va plasa minim o comandă, iar prietenii tăi vor primi și ei de asemenea 30 de lei
  • În pagina de “Promoții” puteți vedea produsele cu cea mai mare reducere

Ce nu este o platforma de cashback? NU este un MLM, schemă piramidală sau altele câte mi-au auzit urechile. Însă este o platformă care se bazează pe marketing afiliat. Dacă vrei să îți mărești veniturile poți să share-uiesti link-ul tău pe diferite rețelelede socializare.

Printre magazinele partenere de unde poți încasa cashback: Booking.com, Decathlon, Noriel, Answear, AboutYou, Vivre, Flanco, FashionDays, Aliexpress, Orange, Cărturești, Libris, Hervis și multe altele.

Astfel că eu mi-am făcut lista de cumpărături pentru BF sau pentru perioada următoare:

– O carte de dezvoltare personală de la Cărturești

– Câteva cadouri pentru decembrie de la Noriel

– Rezervarea unei vacanțe pe Booking

Tu te-ai gândit deja la ceva ce îți poate aduce cashback?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Social media