Cadoul perfect pentru orice pitic

Baiețelul meu a fost extrem de încântat atunci când a văzut pentru prima oară acest fotoliu și sunt sigură că absolut toți piticii ar fi fascinați de un asemenea dar. Pe Rareș l-a atras foarte tare faptul că în partea frontală îl regăsește pe Mickey și se sprijină în el, dar în aceeași măsură a fost fascinat atunci când l-a văzut așa voluminos și frumos colorat. 

„Responsabili” cu bucuria copilului meu sunt cei de la Bebe Toys ce dețin o gamă variată de jucării, precum și articole de bebeluși. Ceea ce îmi place în mod special la cei de la Bebe Toys este că personalizează orice produs într-un timp foarte scurt, iar livrarea se face la fel de repede. 

Plușul este umplut cu vatelină, iar partea extensibilă e confecționată dintr-un burete ce ia forma corpului. E realizat dintr-un material super catifelat și în felul acesta devine foarte plăcut la atingere. Husele sunt detașabile, au fermoar și se pot spăla ori de câte ori e necesar.

Personal, mi se pare un cadou ideal, atât pentru bebeluși ce au dobândit deprinderea de a sta în fund nesusținuți, cât și pentru copii cu vârste mai mari (1 – 6 ani). Pe langă faptul că întregește și înveselește întreaga cameră pentru că are un design atractiv și oferă culoare întregii încăperi, poate fi mutat cu ușurință dintr-un loc în altul și poate fi folosit în diferite moduri. 

Pe post de pat. Cei mici se pot cuibări în orice moment al zilei pentru că este extensibil și se transformă într-un mic pătuț.

Pe post de scaun. Fie că stau la măsuță și servesc o gustare, fie că răsfoiesc o carte, acest fotoliu poate fi o alternativă perfectă pentru scaun, fiind foarte confortabil.

Pe post de jucărie. În orice moment al zilei, personajul favorit din seria „Clubul lui Mickey” poate „prinde viață” în jocul de rol al copilului.

Acest fotoliu extensibil poate fi găsit pe site-ul prietenilor de la Bebe Toys. Acolo veți putea găsi mai multe modele în funcție de dorințele și preferințele pe care le aveți dumneavoastră și copilul. 

Intrați pe Bebe Toys acum și folosiți codul BEHAPPYMOM . Este valabil începând de azi, 10.08, până pe 17.08 și puteți beneficia de 5% reducere la orice comandă plasată pe site în perioada mai sus menționată.

De asemenea, transportul este gratuit la comenzi ce depășesc suma de 159 lei. 

Shopping plăcut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Social media